ДЪРЖАВНА БИЗНЕС ЕКОСИСТЕМА

Концепция

България
на БОТЕВ И ЛЕВСКИ

Прокурори от Западна Европа

Прокурори от Западна Европа

Журналисти от Западна Европа

Журналисти от Западна Европа

Съдии от Западна Европа

Съдии от Западна Европа

Правителство от САЩ

Правителство от САЩ

ДЪРЖАВНА БИЗНЕС ЕКОСИСТЕМА


Ако спечелим абсолютно мнозинство в парламента, ще променим конституцията на Република България с цел - създаване на първата в света глобална държавна бизнес екосистема. Това ще ни помогне да трансформираме България от мутро-мафиотска диктатура в бизнес ориентирана държава, която е партньор, а не враг на бизнеса.

Някой от основните цели на глобалната държавна бизнес екосистема са:

1. Да повиши благосъстоянието на българските граждани, като създаде специална институция за тази цел. Част от служителите на новосъздадената институция ще са финансови терапевти и финансови консултанти. Те ще помагат на българските граждани да инвестират в глобалната държавна бизнес екосистема и да преодоляват финансовия стрес на който са подложени ежедневно.

2. Да подпомага финансово българските емигранти, които искат да стартират свой собствен бизнес в държавата, в която пребивават.

3. Да създаде стабилна човешка инфраструктура в България, като инвестира в човешки капитал.

4. Да привлича чужденци от цял свят да емигрират в България, за да учат, да се лекуват, да работят, да развиват бизнес, да живеят в градове специално създадени за тях или да станат инвестиционни партньори и граждани на Република България.

5. Да привлича високотехнологични компании от цял свят, които да развиват бизнес в България.

6. Да привлече преки чуждестранни инвестиции с цел изграждане на високотехнологични болници, университети, здравословни зелени частни детски градини и училища за инвеститори, тъй като инвестирането трябва да се изучава още от ранна детска възраст.

7. Да привлече преки чуждестранни инвестиции с цел - изграждане на първия в света интелигентен град за пенсионери, тъй като се очаква хората над шестдесет години да съставляват почти една четвърт от световното население до средата на века.

8. Да привлече преки чуждестранни инвестиции с цел - изграждане на първия в света интелигентен град за хора с увреждания, тъй като те също са човешки същества и искат да водят един нормален начин на живот.

9. Да привлече преки чуждестранни инвестиции с цел - изграждане на първия в света интелигентен град за самотни хора, които търсят своята половинка, тъй като една трета от населението на земята живее в самота.

10. Да привлече преки чуждестранни инвестиции с цел - изграждане на първия в света интелигентен град „болница на бъдещето“, за хора болни от рак, множествена склероза, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, деменция и други тежки заболявания.

11. Да привлече преки чуждестранни инвестиции с цел - изграждане на първия в света интелигентен град „училище/университет на бъдещето“, в който голяма част от преподавателите ще бъдат граждани на САЩ, Великобритания, Швейцария, Германия, Китай, Хонконг, Сингапур, Южна Корея, Япония и др. страни известни със своето качествено образование. 

Всички тези градове е предвидено да бъдат изградени непосредствено до големи български градове, за да се използва тяхната инфраструктура и работна сила.

Това не е пълната информация за основните цели на държавната бизнес екосистема. Умишлено не я предоставяме публично, тъй като бихме разкрила същността на нашият иновативен политически модел.

Ако искаш ГДБЕ да стане реалност, гласувай за ПП ББЛ. Решаващият глас си ТИ!